Ann-Shirley

Overdag ben ik een voormalige militair, reiziger, secretaresse, programmeur, werk nu als postbezorger en doe mantelzorg. S’ nachts een aspirant creatief schrijfster, webdesigner en entrepreneur.

Hoi, leuk je hier te zien. Ik heet Ann-Shirley, geboren in Nederland en opgegroeid in Nieuw-Zeeland. Afkomstig van Nederlands / Duits / Javaans en Chinese / Portugese / Kalina voorouders. Mond vol niet? Gewoond in zeven verschillende landen en na 25 jaar teruggekeerd naar Nederland.  

Ik heb dyslexie en dit maakt het leven niet makkelijk, maar wanneer ik éénmaal iets geleerd hebt weet ik het binnenste buiten.  Om mijn belevenissen te delen ben ik deze website begonnen en hoop jullie hiermee ook te vermaken.

Waarom doe ik dit

Ik ben een fanatieke schrijfster en ik ben mijn blog begonnen omdat ik graag mensen op de hoogte wil brengen over reizen voor het verruimen van de geest, gezond leven door het bijeenbrengen van gezondheid informatie en levensstijl voor de gezondheid van het lichaam.

Iedereen maakt ten einde ziektekosten. Een gezond leven kan resulteren in vermindering van zorg lasten, je lichamelijk en geestelijk beter voelen en langer genieten van het leven. Wanneer je blij bent met je eigen, profiteer niet alleen jij maar anderen ook.

Over deze blog

Mijn website heet ¨Ants in your Pants¨ omdat ik nog steeds popel om behulpzaam te zijn. In plaats van vredeshandhaving, doe ik het nu door informatie te ontdekken en presenteren van divers keuzes, vindingrijk ideeën en interessant gegevens. Hiermee laat ik allerlei mogelijkheden zien. Het hangt van jezelf af of je hiervoor open staat en een gezond leven wilt gaan leiden.

Mijn blog is een toegangspoort om algemene en niet zo algemene vragen te beantwoorden. Ik verstrek informatie, tips, snelkoppelingen en updates dat machtigt individuen om zelfverzekerd te navigeren in een steeds complexere omgeving.

Hoe doe ik het

Door mijn ervaringen te delen die te maken hebben met wonen in verschillende landen, divers gewoontes, culturen, talen en de dagelijks omgang met iemand die ziek is. Mijn tien jaar veteraan ervaring in het leger met zeven jaar Intel -, beveiliging training en vredesmissies.

Neem actie

Alleen klagen over slechte gezondheid, hoe moeilijk het leven is, elkaar uitschelden of dromen van een geweldig leven zonder stress helpt niet. Het begint bij jou!

Wil je gezonder leven maar hebt geen tijd om zelf onderzoek te doen? Ga dan regelmatig naar ¨Ants in your Pants¨ en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Check de links onderaan mijn website en probeer de suggesties die ik voorstel welke bij jou passen.

Content Protection by DMCA.com
DMCA.com Protection Status
error: Content is protected !!