10 Top Cadeaus voor Kerst

Ben je iemand die graag iets leuks wilt geven met Kerst dan is het altijd moeilijk om iets te bedenken. Ik heb het altijd leuk gevonden als ik hun gezicht zag opfleuren. Het leuke van geven is het zien van een brede glimlach. Dat het cadeautje iets is waar ze veel plezier mee hebben en toch nuttig kunnen gebruiken. Maar hoe vind je zoiets?

Alleen een cadeautje kopen werkt niet.  Kijk maar bij bol.com dan zie je vele cadeautjes weer voor verkoop na de feestdagen. Het stelt niet alleen jou teleur maar ook de persoon waarvoor je het gekocht hebt. Om dit te voorkomen is het beter om wat aandacht te besteden aan elke persoon. Denk na en werk uit waar de persoon van houdt. Hebben ze het al of nog niet. Welke onderwerpen komen in jullie discussies telkens naar boven. Waar klagen ze over. Kan je iets kopen om hun hiermee een handje te helpen. Als je deze vragen kan beantwoorden dan ben je al goed onderweg.

Als je éénmaal hebt uitgewerkt wat ze kunnen gebruiken of wat ze nooit voor zichzelf zouden kopen dan begint het winkelen. Zo met deze gedachten in je achterhoofd kijk naar de volgende top tien suggesties als deze hun plezier zouden geven en nuttig zijn voor die persoon.

Top tien suggesties:

1. Met de feestdagen wilt iedereen ook lekker eten, vooral met al die lekkernijen die op de tafel gezet worden. Maar na de feestdagen hebben vele last van een opgeblazen buik en kijken ze chagrijnig naar de weegschaal. Wil je hun een handje helpen zodat ze weer lekker in hun vel zitten dan is de Clean9 Vanille / Chocolade een schitterend idee als cadeau. Na negen dagen voelde ik me fantastisch in mijn vel en net zo energiek als toen ik een tiener was.

2. Vele gebruiken zoetjes in plaats van suiker, denkend dat dit veel gezonder is. Wil je hun een gezondere optie geven dat is pure zuivere Bee honing een heerlijke vervanger voor in de maaltijden en in de thee/koffie. Het bevat geen kunstmatige kleur, smaak of geurstoffen en geef hun de kans om te genieten van een delicieus gebakje gedurende feestdagen zonder zich schuldig te voelen.

3. Tja we worden allemaal ouder en hebben liever zo lang mogelijk minder fijne lijntjes en rimpels. Jammer genoeg zijn veel van deze huidverzorgingsproducten niet volledig gezond voor het lichaam. Wilt u hier een 100% zeker van zijn dan is Infinite een aanrader. Het is een complete natuurlijke huidverzorgingslijn voor hem en haar. De producten hebben een basis van aloë vera en zijn versterkt met krachtige plantenextracten. Na éénmaal gebruikt te hebben wil je het niet meer opgeven, ik kan dat zeker beamen.

4. Houd de persoon van sporten dan is deze Heat Lotion zeker onmisbaar in hun sporttas. Vooral na douchen voelt het hemels om in te masseren, het is ideaal voor gevoelige en vermoeide spieren. Het heeft een verwarmend effect om vermoeide spieren te kalmeren. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn.

5. Wie hou er niet van om een gezellig lekker ruikende ruimte binnen te lopen. Met ons reukvermogen beoordelen wij emotionele voordat we er bewust van zijn. Een geur werkt op ons lichaam en geest, daarom is aromatherapie van etherische oliën een uitstekende manier om stress te verminderen en om te ontspannen. Aromatherapie is altijd wel gewaardeerd en een ieder kan dat gebruiken.

6. Heeft uw vriend of vriendin een huisdier dan vinden ze het altijd leuk om voor hun schatje iets te krijgen. Met het Veterinary Formula is het ideaal voor de uitwendige verzorging van kleine en grotere dieren. Het maakt de vacht van huisdieren soepel en glanzend. Beide eigenaar en hun huisdieren zullen er plezier van hebben.

7. Door de koude wind wordt de textuur van de huid vlugger uitgedroogd. Een beetje meer aandacht en verzorging is altijd behulpzaam. Deze intensieve body-gel met zijn luxueuze hydratatie helpt de toon en textuur van de huid te verbeteren. Het verzacht en hydrateert de huid zodat het er weer mooi, soepel en glanzend gaat uitziet. Dit cadeau zal zeker een favoriet worden.

8. Er zijn mensen die maar naar een taart hoeven te kijken en kilo’s’ aankomen. Voor hun zijn de feestdagen geen pretje. Zodra de feestdagen voorbij zijn, zijn ze hard bezig met diëten om weer in hun kleren te kunnen komen. Al verliezen ze gewicht dan hebben ze nog te doen met een slappe huid. Hiermee kan je hun bijstaan met de body-applicator. Het is een geweven doek doordrenkt met een krachtige, botanische gebaseerde crème-formule. Het verstevigt, verstrakt en verbetert de textuur en de strakheid van de huid. Hiermee voelen ze zich weer lekker in hun vel en zitten hun kleren weer comfortabel.

9. Heb je vrienden of familieleden die met nieuw jaar voornemens gaan nemen om af te vallen dan is The Fat Decimator System handig om te geven. Het bestaat uit drie verschillende gedeeltes. Eén gedeelte is gebaseerd op welke energierijke voedsel helpt om sneller vet te verbranden. De oefeningssectie is ontworpen als aanvulling op het dieetgedeelte om snelle en effectieve resultaten van gewichtsverlies bijna te verdubbelen. Het derde gedeelte ondersteund de wilskracht, motivatie en manier van denken om dit door te zetten. Samen met deze drie elementen vormen ze meer kans om een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

10. Hoe vaak hoor je niet dat men niet genoeg tijd in de dag heeft om alles gedaan te krijgen. Dat ze altijd te weinig tijd hebben omdat ze het te druk hebben met werk, dus geen tijd om te gaan b.v. sporten. Daarom zouden ze enorm profiteren van de Fitness Tracker Met de berichtherinnering worden ze eraan herinnerd wanneer ze te lang hebben gezeten en moeten bewegen. Vergeten nooit hun afspraken doordat ze altijd de melding ontvangen en kunnen hun hartslag en slaapkwaliteit hiermee controleren. Geef hun meer tijd als cadeau.

Deze vind ik tien top ideeën omdat ze niet alleen geweldig maar ook praktisch en geschikt zijn voor een gezond leven. Hoe langer men gezonder leeft hoe meer plezier we eraan hebben en dit is niet iets dat je kan kopen. Ik wens jullie veel plezier bij het winkelen en bij deze een gelukkige en vrolijke Kerst gewenst. En dat het nieuwe jaar een liefdevol, in goede gezondheid met warmte en licht mag zijn.

Content Protection by DMCA.com
DMCA.com Protection Status
error: Content is protected !!